‘Celebration’ van Fatmir Tufina

Delen van kennis en ervaring met HR vakgenoten, dat is het doel van de intervisie voor HR professionals. Persoonlijk, verdiepend en verbindend!

Als HR professional heb je dagelijks te maken met interacties tussen management, medewerkers en teams die zijn weerslag hebben op jouw professionele en persoonlijke rol. Hoe blijf je overeind in een omgeving waar verschillende belangen een rol spelen? Hoe maak je bespreekbaar wat ertoe doet? Welke patronen herken je? Hoe beïnvloeden die de manier waarop men met elkaar omgaat? Wat kun jij daarin betekenen?

Flyer HR Intervisie 2019

Aanpak

In de intervisiebijeenkomsten staan we stil bij de uitdagingen in het werk als HR professional en reflecteren we met elkaar op vraagstukken uit de dagelijkse praktijk. Dat doen we vanuit een systemische invalshoek waarbij de organisatie en jouw rol worden gezien als een samenhangend geheel. Per bijeenkomst worden twee praktijkcases behandeld. Voorafgaand staan we kort stil bij cultuur en gedrag in organisaties en hoe jij daarin beweegt.

Intervisie begeleider Maaike is een HR professional pur sang. Met twintig jaar ervaring in het HR vak en een achtergrond als (systemisch) coach, is Maaike een ervaringsdeskundige op het vlak van mens en werk.  Maaike is ontvankelijk en nieuwsgierig en begeleidt HR professionals en leiders om hart in de zaak te brengen en bespreekbaar te maken wat er in het werk toe doet.

Praktische informatie

Aantal bijeenkomsten: drie

Aantal deelnemers:  6 tot 8

Locatie: Anker en Kompas, Soestdijkseweg Zuid 249 te BILTHOVEN

Investering: € 60,- ex btw per sessie

Data: 22 maart, 17 april, 15 mei Tijdstip: Van 14.00u tot 17.00u

Aanmelden

Stuur een mail naar: maaike@hubeadvies.nl  onder vermelding van:

  • voor- en achternaam
  • Functienaam
  • Mailadres en telefoonnummer
  • Adresgegevens voor factuur